Συμμετοχή του ΓΕΛ. Σορωνής σε έκθεση μαθητικής φωτογραφίας

ΦΕ 01 sm

Συμμετοχή του ΓΕΛ. Σορωνής σε έκθεση μαθητικής φωτογραφίας με θέμα τα πειράματα στα σχολικά εργαστήρια Φυσικών Επιστημών

Ο Σύλλογος Διάδοσης  Φυσικών Επιστημών (Συ.Δι.Φ.Ε.) σε συνεργασία με τη Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου (C.Ro.P), τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και το Τμήμα Παιδείας & Δια βίου μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Ρόδου, συνδιοργάνωσαν έκθεση μαθητικής φωτογραφίας με τίτλο: «Πειράματα στα Σχολικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών Δωδεκανήσου» στην οποία και συμμετείχε το ΓΕΛ. Σορωνής. Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-2024 οι μαθητές φωτογράφησαν  τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και  στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μέλαθρου, συμπεριλήφθηκαν πέντε φωτογραφίες:

Επίσης στο παρακάτω βίντεο περιλαμβάνονται όλες οι φωτογραφίες από τα δεκαεπτά συνολικά σχολεία της Δωδεκανήσου που έλαβαν μέρος στην έκθεση και με τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν αλλά δεν εκτέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *