Προσφορά και σεμινάριο χρήσης απινιδωτή στο ΓΕΛ Σορωνής – Ευχαριστήριο

kameiros

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του Γενικού Λυκείου Σορωνής ευχαριστούν θερμά τον αθλητικό σύλλογο ΑΓΕΣ Κάμειρος και τον Πρόεδρό του, κύριο Ράμμο Σπυρίδωνα, για την προσφορά στο σχολείο μας ενός απινιδωτή. Όλα τα επιστημονικά δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι οι απινιδωτές αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά επιβίωσης του ανθρώπου σε περίπτωση διακοπής της λειτουργίας της καρδιάς. Η δωρεά, λοιπόν, του ΑΓΕΣ Κάμειρος αναβαθμίζει περαιτέρω τον εξοπλισμό του Λυκείου μας, το οποίο είναι πλέον ένα από τα ελάχιστα σχολεία της χώρας που διαθέτουν μια τέτοια τελευταίας τεχνολογίας συσκευή, προκειμένου το σχολικό περιβάλλον να καταστεί όσο το δυνατό πιο ασφαλές για τους/τις μαθητές/τριεςκαι τους/τις εκπαιδευτικούς. Ταυτόχρονα, η τοποθέτηση του απινιδωτή στον χώρο του σχολείου μας ενισχύει το δίκτυο απινιδωτών ολόκληρου του νησιού της Ρόδου, αποτελώντας μια ανυπέρβλητης αξίας κληρονομιά για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Το Γενικό Λύκειο Σορωνής ευχαριστεί επίσης το σωματείο «Διασώστες Ρόδου» και συγκεκριμένα τους κυρίους Σπανό Παναγιώτη, Δοντά Αναστάσιο και Πούγιο Χρήστο, που σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ρόδου προσέφεραν σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης του απινιδωτή στους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου. Το τρίωρο αυτό σεμινάριο υπήρξε απολύτως απαραίτητο, ώστε οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον απινιδωτή σε περίπτωση ανάγκη

ΑΓΕΣ Κάμειρος: Απινιδωτής στο Λύκειο Σορωνής
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Με ανακοίνωσή του ο ΑΓΕΣ Κάμειρος ενημέρωση για την προσφορά ενός απινιδωτή στο Λύκειο Σορωνής, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Υλοποιώντας μέρος του ηθικού χρέους μας, παραδώσαμε στο Λύκειο Σορωνής Ρόδου, έναν απινιδωτή μιας και θεωρούμε υποχρέωσή μας την έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης και αγάπης για τους συνανθρώπους μας!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!».
 Από: Δημήτρης Στούμπης

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *