Πανελλήνιοι Σχολικοί αγώνες Λυκείων

IMG 20240208 123301 1

Αρχές Φεβρουαρίου 2024, ξεκίνησε η πρώτη φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων Λυκείων , στην οποία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μετέχουν και μαθητές του σχολείου μας, στο Ποδόσφαιρο και την Καλαθοσφαίριση.
Η Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για το Σχολικό Έτος 2023–2024 περιέλαβε στην προκήρυξη αγώνες, Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Χειροσφαίρισης μαθητών-τριών Γενικών Λυκείων & ΕΠΑ.Λ.
Στους αγώνες μετέχουν μαθητές/τριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

Οι αγώνες για τα Δωδεκάνησα , γίνονται κατά ομίλους σε τρεις φάσεις (Προημιτελική- Ημιτελική –Τελική) με τις ομάδες του σχολείου μας να ανήκουν στον Α΄ όμιλο. Στις 7/2 η ομάδα ποδοσφαίρου έπαιξε με αντίπαλο το Μουσικό Λύκειο και στις 8/2 αυτή του μπάσκετ έπαιξε με το ΓΕΛ Αφάντου . Και οι δύο αγώνες στέφτηκαν με νίκη για το Λύκειο μας και οι ομάδες μας, που διακρίθηκαν για το ήθος και την πολύ καλή απόδοση πέρασαν στον επόμενο αγώνα της προημιτελικής φάσης !

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια ,με αντιπάλους το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου στο μπάσκετ στις 19/2/2023 και το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου στο ποδόσφαιρο στις 12/2/2024 , παρόλο που είχαν έναν σπουδαίο αγώνα έχασαν και δεν συνέχισαν στην επόμενη φάση.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε στους σχολικούς αγώνες στίβου στην Α΄Φάση από δύο μαθητές. Τον Παύλο Κ. στο άλμα επί κοντό και τον Μιχάλη Κ. στα 200μ.

Όλοι μας εκτιμούμε την προσπάθεια των μαθητών μας και αναγνωρίζουμε την αξία τους! Συγχαρητήρια σε όλους!

Δόση Ανθούλα, Εκπαιδευτικός ΠΕ11

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *