Γενική

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Ξεκίνησε  η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

 

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό υποψηφίου και το Password που σας δόθηκε θα μπείτε στο https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και θα δηλώνετε τις σχολές με την σειρά που επιθυμείτε. Αν δεν είστε 100% σίγουροι για τις προτιμήσεις σας, τότε κάνετε προσωρινή αποθήκευση. Μόνο όταν οι δηλώσεις σας, σας ικανοποιούν πλήρως, κάνετε οριστική υποβολή και με την εκτύπωση ή την αποθήκευση παίρνετε και αριθμό πρωτοκόλλου της δήλωσης σας.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε βοήθεια στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού, το σχολείο θα είναι ανοιχτό για να σας βοηθήσει, τις εξής ημέρες:

  • Τετάρτη 13 Ιουλίου,
  • Πέμπτη 14 Ιουλίου και
  • Δευτέρα 18 Ιουλίου.

 

Όσοι δεν έδωσαν πανελλαδικές ή έδωσαν αλλά δεν έπιασαν την Ε. Β. Ε, μπορούν να υποβάλλουν το παράλληλο μηχανογραφικό, το οποίο περιέχει μερικά δημόσια ΙΕΚ πολύ αξιόλογα.

 

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Αποφοίτηση μαθητών Γ΄ Λυκείου 2022

Καλό σας ταξίδι, παιδιά. Η ζωή μόλις άρχισε! 

 Το Γενικό Λύκειο Σορωνής αποχαιρέτησε το Σάββατο 25 Ιουνίου τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου μετά από τρία χρόνια φοίτησής τους στο σχολείο μας. Η βραδιά τα είχε όλα: κέφι, κομψές εμφανίσεις, πλούσιο μπουφέ και ασφαλώς πολλή συγκίνηση.

 Η εκδήλωση άρχισε με την απονομή τιμητικών πλακετών στον κ. Χριστοδούλου Σάββα, Αντιδήμαρχο Ρόδου, και τον κ. Μπονιάτη Εμμανουήλ, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Σορωνής, για την πολύπλευρη υποστήριξη που προσέφεραν για ακόμη μία χρονιά στο Λύκειό μας.

 

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου απέναντι στα σχολεία όλης της Ελλάδας. Το Λύκειό μας τίμησε τα παιδιά αυτά που με την αγωνιστικότητα και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας τους κατάφεραν να κάνουν υπερήφανο όχι μόνο το σχολείο μας αλλά ολόκληρο το νησί της Ρόδου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, βεβαίως, και στους/ις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου.

 

 

 Το υπόλοιπο της βραδιάς ήταν αφιερωμένο στους/ις αποφοίτους μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας πήραν επιτέλους στα χέρια τους το Απολυτήριο και το Αποδεικτικό Απόλυσής τους ως επισφράγιση μιας επιτυχημένης πορείας. Το βίντεο που προβλήθηκε συμπύκνωσε τα τρία χρόνια, κατά τα οποία τα παιδιά βρέθηκαν στο Λύκειο μας, και θύμισε σε όλους μας μοναδικές στιγμές, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα.

 Οι μαθητές/τριες μας, οι γεννημένοι/ες το 2004, έχουν πλέον όλα τα εφόδια, μετά από δώδεκα χρόνια στα θρανία, ώστε να βγουν με αποφασιστικότητα στην κοινωνία και να σταδιοδρομήσουν όπως ο/η καθένας/μιά τους ονειρεύεται. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα παιδιά επέλεξαν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις διεκδικώντας μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα αποτελέσματα ήταν σε πολλές περιπτώσεις απολύτως ικανοποιητικά, επιβεβαιώνοντας ότι η προσπάθεια που κατέβαλλαν επί σειρά ετών και υπό ιδιαίτερες συνθήκες τελικά ανταμείφθηκε.

 

            

 

  Η Διεύθυνση του ΓΕΛ Σορωνής και ο Σύλλογος Διδασκόντων οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία που προσέφερε σε κάθε επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι για την τελετή αποφοίτησης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβε το κόστος των μεταλλίων, του κυπέλου, των τιμητικών πλακετών και των αναμνηστικών φωτογραφιών. 

 Ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις αποφοίτους μας ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο νεανική τόλμη και αυθορμητισμό!  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Προαγωγικών Εξετάσεων

Συλλυπητήριο μήνυμα

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Σορωνής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του μαθητή της Α΄ τάξης Λευτέρη Αγρέλλη που έφυγε χθες από την ζωή μόλις στα 16 του χρόνια. Ο Λευτέρης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος και σεμνότητα, ιδιαίτερα αγαπητό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που θα μας λείψει πολύ.

5η θέση για τον Παύλο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Σορωνής συγχαίρουν θερμά τον μαθητή μας Κριαρά Παύλο της Α΄ Λυκείου που κατέκτησε την 5η θέση στο άλμα επί κοντώ στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Γαλλία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Ευρωπαϊκό Παίδων - Κορασίδων (Κ18) στην Ιερουσαλήμ από 4-7 Ιουλίου.

Υποκατηγορίες