21ο Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών Αθήνας

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή του 21ου Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών Αθήνας (21st Athens Model United Nations) που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Novotel.
Σκοπός του Μ.Η.Ε. είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των νέων σχετικά με τα παγκόσμια προβλήματα, η βελτίωση των ρητορικών ικανοτήτων τους με τη δημόσια έκφραση και την τεκμηριωμένη υποστήριξη των ιδεών τους και τέλος η έρευνα και μελέτη των διεθνών θεμάτων και εξελίξεων μέσω μιας τριήμερης άσκησης προσομοίωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Το Μ.Η.Ε. Αθήνας απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του οργανισμού «Hellenic Model United Nations Organisation (HMUNO)»: http://www.hmuno.org ή να απευθύνονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σχετικά έγγραφα:

  1. Η εγκριση διεξαγωγής
  2. Πληροφορίες
  3. Πρόγραμμα
  4. Ατζέντα