Θερμά συγχαρητήρια!!!

Στο 96% έφτασε η επιτυχία για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Σορωνής, αφού η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κατάφερε να εισαχθεί σε κάποιο από τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό δεν μας εκπλήσσει καθόλου, καθώς έρχεται ως συνέχεια των ικανοποιητικότατων επιδόσεων που πέτυχαν οι μαθητές μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Ιουνίου. Από την φετινή, λοιπόν, Τρίτη Λυκείου θα αναδειχθούν προς όφελος της κοινωνίας  παιδαγωγοί, οικονομολόγοι, επιστήμονες στο χώρο της υγείας και σε πολλές άλλες ειδικότητες. Οι μαθητές μας, ανακουφισμένοι πια από το άγχος, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εσωτερική πληρότητα, θα σταδιοδρομήσουν στον τομέα που ο καθένας επέλεξε, ώστε να ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή της προσωπικότητάς τους, και με εφόδιο την ηθική ακεραιότητα που τους χαρακτηρίζει θα προσφέρουν στην Επιστήμη και τον Τόπο τις μέγιστες υπηρεσίες. 

Οι περισσότεροι από τους μαθητές μας θα συνεχίσουν τις σπουδές τους εκτός Ρόδου. Για τους γονείς αυτών θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα αποχωριστούν τα παιδιά τους και για πολλά από αυτά θα ξεκινήσει μια εμπειρία γεμάτη προκλήσεις, από την οποία όμως έχουν να κερδίσουν πολλά. Ανεξάρτητα από τον τόπο σπουδών τους, ανοίγεται για όλους η προοπτική μιας φοιτητικής ζωής όπως ο καθένας την ονειρεύτηκε! Ένας συνδυασμός ξεγνοιασιάς και δημιουργικότητας. Ας την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Σορωνής δίνουν ολόψυχα τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές που τα κατάφεραν και στους γονείς αυτών ως στυλοβάτες της επιτυχίας τους. Καλή σταδιοδρομία!