Διάκριση Ελένης Ζανέτα

Ειδική Διάκριση για μαθήτρια του σχολείου μας!

            Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Σορωνής αισθάνονται ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τη «Ειδική Διάκριση» που πέτυχε η μαθήτρια της Α΄ τάξης, Ελένη Ζανέτα. Η Ελένη συμμετείχε κατά τη φετινή σχολική χρονιά στο διαγωνισμό λογοτεχνικής μετάφρασης από τη αγγλική στην ελληνική γλώσσα που διοργάνωσε το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου με τίτλο «Μικροί Μεταφραστές». Τη διάκριση υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ρόδου & Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κύριος Κολιάδης Αλέξανδρος.

        Τέτοιες επιτυχίες μάς υπενθυμίζουν ότι οι μαθητές/τριές του σχολείου μας έχουν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους, ώστε να διακρίνονται όχι μόνο στο στενό πεδίο που ορίζει η σχολική πραγματικότητα αλλά και σε πλαίσια ευρύτερα. Η Ελένη αποδεικνύει ότι είναι μια μαθήτρια που διαθέτει γνώσεις, συνέπεια, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, εφόδια που της εγγυώνται ένα σίγουρο μέλλον.

      Το Λύκειό μας στέκεται πάντοτε στο πλευρό των μαθητών/τριών που θέτουν υψηλούς στόχους, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους και πιστεύοντας σε αυτούς/ές. Η επιτυχία της Ελένης Ζανέτα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους/τις συμμαθητές/τριές της και μεγάλη τιμή για τους/τις καθηγητές/τριές του σχολείου μας.

Ελένη, πολλά συγχαρητήρια!